Yazılarım web sayfamda neden görünmüyor

Yeni bir yazı oluşturduğunuzda, ayarlarınızı değiştirdiğinizde veya şablonunuzu değiştirdiğinizde, Blogger yayınlama işleminin tamamlandığını bildirir bildirmez bu değişiklikler blogunuzda görünmelidir. Her şey aynı görünüyorsa ve güncellemelerinizi göremiyorsanız, aşağıdaki önerileri deneyin:

1- Yayınlanan web sayfasının önbelleğe yazılan kopya yerine en son sürümü gösterdiğinden emin olmak için sayfayı tarayıcınızda yenileyin.

2- Tarayıcınızın önbelleğini temizleyin ve ardından sayfayı yenileyin. Bu sorunların büyük çoğunluğu yalnızca önbelleğe yazma sorunlarıdır. Ayrıca, karşılaştırma yapmak için sayfanızı başka bir tarayıcıda görüntülemeyi deneyin.

3-Eksik olan yeni bir yazıysa, yazının diğer yazılarınızla birlikte Blogger arabiriminde görüntülendiğinden emin olun. (Bununla ilgili yardıma gerek duyarsanız, Eski bir yazıyı nasıl bulabilirim? konusuna bakın.)

4- Yazıyı taslak olarak işaretlemediğinizden emin olun. Taslak yazılar, normal yazı olarak değiştirilene kadar yayınlanmaz.

5- Şablon değişiklikleri görüntülenmezse, doğru olduğundan emin olmak için eklediğiniz veya değiştirdiğiniz kodu denetleyin.

Hiç yorum yok: