GOOGLE DİZİNE EKLEME

Dizine ekleme :

Googlebot, gördüğü kelimelerin tümünü ve bu kelimelerin sayfalardaki konumlarını içeren geniş bir dizin oluşturabilmek için taradığı sayfaların her birini işler. Ayrıca, Title etiketleri ve ALT öznitelikleri gibi önemli içerik etiketlerinde ve özniteliklerde bulunan bilgileri işleriz. Googlebot, hepsini olmasa da pek çok içerik türünü işleyebilir. Örneğin, bazı zengin medya dosyalarının veya dinamik sayfaların içeriğini işleyemeyiz.

Adresinizi Ekleyin/Güncelleyin :

Her taramada indeksimize yeni siteler ekliyor veya güncelliyoruz, ve sizi adresinizi eklemeye davet ediyoruz. Eklenen tüm adresleri indeksimize eklemiyoruz, ve ne zaman görünecekleri hakkında garanti veremiyoruz.

Lütfen http:// başlangıcı dahil olmak üzere tam adresinizi girin. Örneğin: http://www.google.com/. Ayrıca sayfanızın içeriğini tanıtan yorum veya anahtar kelimeler ekleyebilirsiniz. Bunlar sadece bizim bilgimiz için kullanılır ve sayfanızın Google'da nasıl indekslendiğini etkilemez.

NOT: Sadece üst-seviye sayfa gereklidir; her ayrı sayfayı teker teker eklemenize gerek yok. Tarayıcımız Googlebot, alt sayfaları bulabilir. Önemli: Google indeksini belirli aralıklarda yeniler, bu yüzden güncellenmiş veya kapanmış bağlantı eklemenize gerek yoktur. Ölü bağlantılar indeksimizin gelecek güncellemesinde silineceklerdir.
GOOGLE DİZİNE EKLEME

Hiç yorum yok: