Google hesabımı nasıl doğrularım

Google Hesabı oluşturduğunuzda, hesabı oluştururken kullanmış olduğunuz e-posta adresine bir doğrulama e-postası gönderilir. Hesabınızı doğrulamak için bu e-postadaki bağlantıyı tıklamanız gerekir; aksi takdirde belirli Google ürünlerine erişemeyebilirsiniz.

Not: Hesabınızı oluşturmak için kullandığınız e-posta adresi, şu anda erişebildiğiniz bir adres olmalıdır.

Hesabınızın henüz doğrulanıp doğrulanmadığından emin değilseniz, Google Hesapları ana sayfasında oturum açarak bunu öğrenebilirsiniz. Hesabınız henüz doğrulanmamışsa, hesabınızı doğrulamanızı isteyen bir iletiyle karşılaşırsınız. Aksi takdirde, bu iletiyi görmezsiniz.

Bir onaylama e-postasının gönderilmesini istemek için bağlantıyı tıkladığınız halde henüz doğrulama e-postasını almadıysanız, lütfen sorun giderme adımlarımıza bakın.

Google Hesabınızı Doğrulama: Doğrulama bağlantısı çalışmıyorYazdır
Doğrulama bağlantınız çalışmıyorsa e-posta sistemimiz tarafından kesilmiş olabilir. Doğrulama bağlantısı tıklanamıyorsa veya bağlantının bir bölümü kesilmişse, lütfen URL'nin tamamını kopyalayıp tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak Enter tuşuna basın.

Doğrulama bağlantısının süresi dolmuş da olabilir. Sizin güvenliğiniz için bağlantının geçerlilik süresini kısa tutmaya özen gösteriyoruz. Ancak girdiğiniz hesap bilgileri kaybolmuyor. Yeni bir doğrulama bağlantısı istemek için https://www.google.com/accounts adresini ziyaret edin ve hesabı oluştururken seçtiğiniz e-posta adresi ve şifreyle Google Hesapları'nda oturum açın. Bu aşamada yeni bir doğrulama e-postası gönderilmesini isteyebilirsiniz.

48 saat sonunda hala e-posta adresinizi doğrulayamıyorsanız lütfen sorunun ayrıntılı bir açıklamasıyla bize ulaşın, sorunu gidermek için elimizden geleni yapalım.

Hiç yorum yok: