BLOGGER İLETİ GÖNDERME KILAVUZU

Google Ürünleri Yardım Forumu'na Hoş Geldiniz! Bu forumun Google ürünleri kullanıcılarının birbirine yardım edebileceği, Google ürünleri hakkında sorular sorabileceği ve Google ürünleri uzmanlıklarını başkaları ile paylaşabileceği gelişen bir topluluk olmasını istiyoruz.

Google ürünleri Yardım Forumu yönetilmeyen bir forumdur. Belli gereksinimlere sahip benzersiz bir topluluğuz, bu nedenle birkaç temel kural oluşturduk ve burayı olabilecek en iyi yer yapmak için en iyi uygulamaları yarattık.

Başlamadan önce :

Google Yardım Forumu Hizmet Şartları'nı okuduğunuzdan emin olun.
Burada herhangi bir soru sormadan önce yanıtını aradığınızdan emin olun. Google aramayı sever ve bunu oldukça iyi yaptığımızı düşünüyoruz. Herkes sayfanın üst kısmındaki arama kutusunu kullanırsa, aynı sorunun birden fazla kez sorulmasını önleyebiliriz ve sorularınızın yanıtlarını daha kolay bulabilirsiniz.

Başkaları ile Etkileşimde Temel Kurallar :

Dikkatli olun. Forum içerisinde asla e-posta adresinizi veya kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Çevrimiçi olmayanlarla iletişim kurmayı veya başkalarının sizinle iletişim kurmasını seçerseniz lütfen dikkatli olun. Sizi seviyor, güvenliğinizi, emniyetinizi ve gizliliğinizi garanti altına almak istiyoruz.
Birbirinize karşı nazik olun. Burası Google ürünleri ile ilgilenenlerin topluluğudur ve her şeyin dostluk çerçevesi içinde olmasını istiyoruz. Kişisel saldırılar ve ad takmak yasaktır. Bu davranış, uyarı almanıza veya topluluktan atılmanıza neden olabilir.
Rehberlere karşı nazik olun. Bizler, bu forumla ve kullanıcıları ile ilgilenen gerçek kişileriz. Geri bildirimlerinizi almaktan her zaman mutlu oluruz ancak lütfen yapıcı olun.
Kötüye kullanımla mücadeleye hazır olun. Hepimiz bu topluluğun koruyucularıyız. Topluluğu bilgi verici ve eğlenceli kılmak için soruları açıklığa kavuşturan yardımlarınıza gereksinimiz var. Bir soruyu veya yanıtını kötüye kullanım olarak işaretlemek için, gönderinin yanındaki "Kötüye Kullanımı Bildir" bağlantısını tıklayın.

Gönderinin Nasıl Yapılacağı Hakkında Temel Kurallar :

Gönderiler kişi tarafından yapılmalıdır. Rumuzları severiz (uygun oldukları sürece) ancak kullanıcı adlarının bir e-posta adresi veya bir URL olamayacağını lütfen aklınızda bulundurun.
Gönderiler Google ürünleri ile ilgili olmalıdır.
Gönderiler başkalarının kolaylıkla okuyabileceği biçimde olmalıdır. Konu satırlarının TAMAMI BÜYÜK HARFLE yazılmamalı veya çok fazla noktalama işareti içermemelidir. Gönderiler gereksiz URL'ler içermemelidir. Bir URL gönderisi yapmak için girdiğinizde, doğrudan site ile ilgili sorun giderme sorularınız varsa, içerisinde çok fazla URL olan gönderiler silinecektir. Google, çok fazla URL gönderen üyelerle iletişim kurabilir veya gruptan uzaklaştırabilir.
Gönderiler en uygun kategoriye göre etiketlenmelidir. Bu forum kategorilere göre organize edilir, bu nedenle lütfen sorunuza uygun kategoriyi seçin.

Gönderilerin İçeriği İle İlgili Temel Kurallar :

Gönderiler aşağıdaki türde materyalleri içermemelidirler. Bu türde içerikleri gönderirseniz, siz veya gönderiniz gruptan kaldırılabilir.

Spam :

Bu forumda, hepimiz topluluğun spam içermemesini sağlamakla sorumluyuz. Reklam amaçlı, ticari içerik veya yetişkin içeriği, aynı gönderinin birden fazla örneği, soruyla ilgisi olmayan URL'lere sahip gönderiler ve kötü niyetli yazılım, virüs iletimleri, hizmete veya başkalarına zarar verebilecek her türlü iletim spam kapsamına girmektedir.
Çıplaklık ve Müstehcenlik İçeren Materyal. Çıplaklık veya müstehcenlik içeren materyallere izin vermeyiz. Porno sitelere yönlendiren içeriğe de izin vermeyiz.
Şiddet ve Zorbalık Davranışı:

Başka kullanıcılara karşı tehdit, taciz veya zorbalık unsurları kullanmayın. Başkalarını taciz edenlere küfür etmek de buna dahildir.
Nefret İfadesi. Belli insan gruplarının ırkına veya etnik kökenine, dinine, özrüne, cinsiyetine, yaşına, kıdem durumuna veya cinsel tercihine/cinsel kimliğine karşı nefret uyandıran içeriklerine izin vermeyiz.
Taklit Etme :

Başkalarını taklit etmeye veya yanıltıcı ya da başkalarını yanıltma ihtimali olan diğer davranışlara izin vermeyiz.
Özel ve Gizli Bilgiler. Kişilerin kredi kartı numarası, Sosyal Güvenlik Numarası, sürücü numarası veya diğer lisans numaraları veya herkesin bilmediği diğer bilgileri gibi özel ve gizli bilgilerinin yetkisiz olarak yayınlanmasına izin vermeyiz.
Telif Hakkı :

Açık biçimde telif hakkının ihlal edildiğini iddia eden bildirimlere yanıt vereceğiz. Lütfen "Kötüye Kullanımı Bildir" bağlantısını tıklayıp "Telif Hakkı" seçeneğini belirleyerek böyle bir ihlale uğradığını iddia ettiğiniz telif hakkı materyalini işaretleyin.
BLOGGER İLETİ GÖNDERME KILAVUZU

Hiç yorum yok: