Sitenizi geliştirin ve kazancınızı artırın

İçerik hedefli reklamlarla kullanıcılarınızın geri dönüşünü sağlayın.

Reklamlardan daha fazla kazanmak istiyorsunuz, fakat kullanıcılarınıza hedeflenmemiş reklamlar sunmak istemiyorsunuz. Google AdSense™, otomatik olarak site içeriğinize uygun olarak hedeflenmiş ve kullanıcılarınızın kullanışlı bulacağı reklamlar sunarak bu sorunu çözüyor. Bu da daha fazla tıklama alacağınız anlamına gelir. Daha fazla tıklama, daha fazla kazanç demektir.

Çok az çabayla binlerce reklamverene ulaşın.

Reklamverenlerle anlaşma yapmak ve ilişki kurmak tam zamanlı bir iştir. Google AdSense bunu sizin için yaptığına göre, şanslısınız. Reklamverenlerimiz dünya çapında markalardan küçük yerel şirketlere kadar değişkenlik gösterir ve eğitimden seyahate, kiralık dükkanlardan mobilyaya dek pek çok kategoriyi içerir. En iyi özelliği ise, başladıktan sonra AdSense programının hiçbir bakıma ihtiyacı olmamasıdır.

Sitenizin kazanç potansiyelini artırın.

Web sayfalarınızla ilgili reklamlar gördüklerinde insanlar reklama tıklar, ve Google bunun için size ödeme yapar. AdSense programı sizin için finansal yatırım ve işgücü gerekmeden daha fazla para demektir.

İçeriğiniz değiştikçe reklamlarınız da değişir.

Google AdSense teknolojisi web sayfalarınızın içeriğini anlamada basit anahtar kelime eşlemenin çok ötesindedir. Sitenizin sahip olabileceği binlerce sayfaya ve içeriğinizin ne kadar dar veya geniş kaplamlı olduğuna bakmaksızın, içeriğinizi anlamak ve sayfalarınıza hedeflenmiş reklamlar yayınlamak için çaba sarf ediyoruz. İçeriğiniz değiştikçe Google reklamları da değişir. Ve reklamlarımız ülkeye göre de hedeflendiğinden, global şirketler ek bir çaba sarf etmeden yerel reklamlar yayınlayabilir.

Şirket standartlarınızı korumak bizim de işimizdir.

Müşterilerimizin şirket standartlarını korumayı görev kabul ediyoruz. Bu yüzden Google AdSense aşağıdaki korumalara sahiptir:

Rakip reklam filtreleri. Rakiplerinizin reklamlarını veya sitenizden uzak tutmak istediğiniz reklamları hangi adresleri engellemek istediğinizi belirterek kolayca bloke edebilirsiniz.
Reklam İncelemesi. Reklamlar sitenizde görünmeden önce insan ve otomatik işlemler birleşimi bir kombinasyonla incelenirler. İnceleme işlemi, reklamın kalitesi ve tüm ziyaretçilere uygunluğu gibi farklı faktörlere göre tamamlanır.
Duyarlı içerik filtreleri. Bazı zamanlarda belli reklamların tüm sayfalarda yayınlanması uygun olmayabilir. Örneğin, bir doğal afet durumunda Google o sırada bir haber sayfasına uygun olmayacak reklamları filtreler.
Kendi varsayılan reklamlarınızı seçin. Google’ın sayfanıza hedeflenmiş reklamlar sunamaması nadir rastlanan bir durumdur, fakat yine de bu durumda gösterilmesini istediğiniz bir reklam seçmenize olanak tanıyoruz. Böylece reklam alanınızı sürekli olarak en etkin şekilde kullanabilirsiniz.
Sitenizle uyuşması için reklamlarınızı özelleştirin.

Web sitenizin görünüşünü mükemmel hale getirmek için çok fazla zaman harcadınız, biz de AdSense’in sitenize uygun olmasını istiyoruz. Bu yüzden reklamlarınızın görünüşünü 200 renk ve 24 renk paleti (basit renk seçim aracımızı kullanarak kendi paletlerini de oluşturabilirsiniz) arasından seçim yaparak sitenize uyacak şekilde özelleştirmenize olanak tanıyoruz.

Online raporlarla kazançlarınızı takip edin.

AdSense ile, sayfa gösterim sayısı, tıklama ve tıklama oranı gibi ayrıntıları içeren özelleştirilebilir online raporlarla reklam performansınızı takip edebilirsiniz. Belli reklam biçimlerinin, renk ve sayfaların ve spot trendlerin performansını hızla ve kolayca takip edebilirsiniz. Esnek raporlama araçlarımız sayfalarınızı istediğiniz gibi gruplandırmanıza izin verir, böylece sonuçları adres, alan adı, reklam türü, kategori gibi özelliklere göre izleyip kazançlarınızı kontrol edebilirsiniz.

Tabii ki en iyisi, kazancınızı her zaman kontrol edebilirsiniz.

Başlamak hızlı ve kolaydır.

Bir Google AdSense yayıncısı olmak çok kolaydır. Hem içerik hem de arama reklamları için online olarak başvurmak sadece birkaç dakikanızı alır. Kabul edildikten sonra basitçe hesabınıza girin, HTML kodunuzu kopyalayın ve web sayfalarınızdan birine veya reklam ağı sunucunuza yapıştırın. Hepsi bu kadar! İçerik hedefli reklamlar sitenizde görünmeye ve kazancınız artmaya başlar.

Daha fazla bilgi almak ve başvurmak için www.google.com/adsense adresine gidin veya buraya tıklayın.

Arama için Google AdSense

AdSense programına katıldığınızda arama için Google AdSense’e erişim hakkınız olur ve bu iyi bir şeydir; sitenize Google arama kutusu eklemek, kullanıcılarınıza daha iyi bir site deneyimi sunarken daha fazla para kazanmanızı sağlar. Ziyaretçileriniz sitenizde daha fazla kalırlar, çünkü siteniz üzerinden arama yapabilirler. Ve AdSense arama sonuç sayfalarına hedeflenmiş reklamlar sunduğundan, Google arama kutusu sayesinde de para kazanabilirsiniz. Arama için Google AdSense hakkında daha fazla bilgi.

AdSense onlarca dilde sunulmaktadır.
Sitenizi geliştirin ve kazancınızı artırın

Hiç yorum yok: