GOOGLE ANALYTİCS NEDİR

Kurumsal düzeyde web analitiği akıllı, dostça yapılan ve ücretsiz.
Google Analytics is the enterprise-class web analytics solution that gives you rich insights into your website traffic and marketing effectiveness. Google Analytics, kurumsal, web sitesi trafiği ve pazarlama etkinliği olarak zengin anlayışlar verir sınıfı web analitik çözümdür. Powerful, flexible and easy-to-use features now let you see and analyze your traffic data in an entirely new way. Güçlü, esnek ve kolay kullanımlı şimdi gördüğünüz ve tamamen yeni bir şekilde trafik veri analiz izin özellikleri. With Google Analytics, you're more prepared to write better-targeted ads, strengthen your marketing initiatives and create higher converting websites. Google Analytics ile, daha iyi yazmak için hedefli reklamlar, pazarlama girişimleri güçlendirmek ve daha yüksek dönüştürme web sitesi oluşturmak hazırlanan konum.

Gelişmiş Segmentasyon :

Isolate and analyze subsets of your traffic. Tecrit ve trafik altkümelerini analiz. Select from predefined custom segments such as "Paid Traffic" and "Visits with Conversions" or create new custom segments with a flexible, easy-to-use segment builder. Seçin önceden özel segmentlere Dönüşümler "ile ziyaretler Paid" Trafik "ve olarak veya başka bir, esnek kolay kullanımlı segment üreticisi ile yeni özel bölümleri oluşturun. Apply segments to current or historical data and compare segment performance side by side in reports. Watch video . Güncel ya da tarihsel verileri segmentlere uygulayın ve raporlarında yan. Watch video kesim performans yan karşılaştırın.

Custom Reports Özel Raporlar :

Create, save, and edit custom reports that present the information you want to see organized in the way you want to see it. Kaydetmek, oluşturun ve özel raporlar sunan bilgiler Görmek istediğiniz şekilde organize görmek istiyorum düzenleyin. A drag and drop interface lets you select the metrics you want and define multiple levels of sub-reports. Bir sürükle ve bırak arayüzü istediğiniz ve birden çok alt seviyelere raporları tanımlayan ölçümlerini seçmenizi sağlar. Once created, each custom report is available for as long as you want it. Watch video . Oluşturulan her özel raporu gibi. Watch video istediğiniz sürece kullanılabilir.

Dashboards Gösterge tabloları :

No more digging through reports. Rapor karıştırmaya gerek yok. Put all the information you need on a custom Dashboard that you can email to others. Özel bir Gösterge Tablosunda başkalarına e-posta gönderebilirsiniz ihtiyacınız olan tüm bilgileri toplayın.
API ve geliştirici platformu
Customize Google Analytics with the APIs on Google Code . Özelleştirmek Google Analytics API Google Code Doğum ile.

Date range slider Tarih aralığı kaydırıcı :

Compare time periods and select date ranges without losing sight of long term trends. Uzun süreli eğilimleri gözden kaçırmadan zaman dilimi seçin ve tarih aralıklarını karşılaştırın.

Multiline graphing Çok satırlı grafik :

Plot mulitiple data points on a single graph for a faster analysis. Daha hızlı bir analiz için tek bir grafikte Arsa mulitiple veri puan.

Data Export Veri aktar:

Share report data by exporting into Excel, CSV and tab delimited files. Excel, CSV ve sekme içine ayrılmış dosyaları ihraç paylaşma rapor verileri.

GOOGLE ANALYTİCS NEDİR

Hiç yorum yok: