Google AdSense PİN İşlemi

PIN nedir?

AdSense hesabına ödeme alabilmeleri için, tüm yayıncıların bir Kişisel Kimlik Numarası (PIN) girmesi gerekir. PIN kodları 11,4 x 15,2 cm boyutlarındaki beyaz kartpostallara basılır ve normal posta yoluyla gönderilir. PIN postasının dışını görmek için, lütfen PIN postasının dışı nasıl görünüyor? başlıklı girişimizi okuyun.

Neden PIN koduna ihtiyacım var?

PIN kodları, iletişim bilgilerinizin doğruluğunu onaylamak ve ödeme alabilmenizi sağlamak için gereklidir.

PIN kodumu ne zaman alırım?

Hesap bakiyeniz doğrulama eşiğine ilk kez ulaştıktan birkaç gün sonra PIN kodunuzu basılı olarak normal posta yoluyla göndeririz. PIN kodları genellikle 2-4 hafta içinde alıcıya ulaşır, ancak, bu süre bulunduğunuz yere bağlı olarak uzayabilir.

PIN kodunu girmek için ne kadar sürem var?

PIN kodunuzu, PIN'in verildiği tarihten itibaren 6 ay içinde girebilirsiniz. PIN kodunu 4 ay içinde girmediyseniz, sitenizdeki ödemeli reklamları ödemeli olmayan Genel Hizmet İlanlarıyla değiştiririz. 6 ayın sonunda PIN kodunuzu hala girmediyseniz, hesabınız devre dışı bırakılır ve ödenmemiş kazancınız ilgili reklamverenlere geri ödenir.

PIN kodunu alamazsam ne yapmalıyım?

İlk PIN kodunuz elinize ulaşmazsa, iki kez yeni PIN isteyebilirsiniz. Yeni PIN istemeye ilişkin talimatları öğrenmek için, Nasıl yeni PIN isteyebilirim? adlı bölüme bakabilirsiniz.

Toplam 3 kez PIN isteme hakkınızı kullandığınız halde bu PIN kodlarından hiçbirini 90 gün içinde alamadıysanız, lütfen hesabınızda oturum açın. Raporlara Genel Bakış sayfasında ek talimatlar içeren bir bildirim görürsünüz.

Google AdSense PİN İşlemi

Hiç yorum yok: