GOOGLE ADWORDS NEDİR

NASIL ÇALIŞIR:

Reklamlarınızı siz oluşturursunuz
Reklam oluşturup işletmenizle alakalı kelime veya öbekler olan anahtar kelimeler seçersiniz. Anahtar kelimeler için fikir al.

Reklamlarınız Google’da görünür
Kullanıcılar anahtar kelimelerinizden birini kullanarak Google'da arama yaptığında, reklamınız arama sonuçlarının yanında görünebilir. Artık, sizinle zaten ilgilenen bir hedef kitleye reklam yapabilirsiniz.

Müşterileri siz çekersiniz
Kullanıcıların satın alma işlemi yapmak veya sizin hakkınızda daha fazla bilgi edinmek için reklamınızı tıklaması yeterlidir. Başlamak için bir web sayfasına bile ihtiyacınız olmaz; Google ücretsiz olarak bir web sayfası oluşturmanıza yardım eder. Her şey son derece basit.

NEDEN ÇALIŞIR:

Google AdWords'ün size sundukları:

Hedeflenen erişim
Artık Google'da arama yapan kişilere yönelik reklam verebilirsiniz. Hatta, Google'ın arama sonuçlarında zaten görünüyorsanız, AdWords, Google'da yeni hedef kitleleri ve reklamcılık ağımızı hedeflemenize yardım edebilir.

Daha fazla denetim
İstediğiniz sonuçları alana kadar reklamlarınızı düzenleyip bütçenizi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, birçok reklam biçimini görüntüleyebilir, hatta reklamlarınızı belirli dillere ve coğrafi bölgelere hedefleyebilirsiniz.

Ölçülebilir değer
Minimum harcama gerekliliği veya zaman taahhüdü yoktur. Ayrıca, tıklama başı maliyet seçeneğiyle yalnızca reklamlarınız tıklandığında borçlandırılırsınız. Bu, bütçenizin sadece size yeni müşteri adayları kazanmak için kullanılacağı anlamına gelir

MALİYETLER VE ÖDEME:

Maliyetler konusunda endişeli misiniz? Merak etmeyin. AdWords, harcamalarınız üzerinde tam kontrol sağlar.

Bütçenizi belirleyin
Minimum harcama zorunluluğu yoktur; AdWords için ödediğiniz tutarı siz belirlersiniz. Örneğin, reklamınıza beş YTL'lik bir günlük bütçe ve her tıklama için on yeni kuruşluk bir maksimum maliyet belirleyebilirsiniz.

Desteksiz tahminlerden uzak durun
Anahtar kelimeleri seçme ve bütçenizi en üst düzeye getirme konusunda bilinçli kararlar verebilmeniz için anahtar kelime trafiği ve maliyet tahminleri veriyoruz. (Anahtar kelime maliyetlerini tahmin edin )

Yalnızca sonuçlar için ödeme yapın
Reklamınız gösterildiğinde değil, yalnızca birisi reklamınızı tıklarsa ücretlendirilirsiniz.

Ödeme seçenekleri ülke ve para birimine göre değişir

YEREL İŞLETMELER İÇİN:

Yerel ve bölgesel hedefleme
Reklamlarınızı yalnızca belirli bir şehir, bölge veya ülkede arama yapan kullanıcılara görüntülenecek biçimde ayarlayın. Artık sizden 30 km uzaklıktaki veya dünyanın herhangi bir yerindeki çevrimiçi müşterileri hedeflemek çok kolay. Daha fazla bilgi edinin

Yerel reklamlar
AdWords metin reklamlarınızla birlikte bir işletme adresi görüntüleyerek potansiyel müşterilerin sizi bulmasına yardımcı olun. Google.com ve Google Haritalar'da yerel bilgi arayan kullanıcılara bulunduğunuz yeri gösterebilirsiniz. Daha fazla bilgi edinin.

GOOGLE ADWORDS NEDİR

Hiç yorum yok: