Google Adsense Müşteri Memnuniyeti

Google Adsense Müşteri Memnuniyeti

Ziyaretçileriniz web’i keşfetsin.
Siz daha fazla kazancı keşfedin.

Daha fazla web sayfasından kazanç elde etmek için Google aramasını AdSense ile birleştirin.

Temel bir iş kuralı: Müşterileriniz için iyi olan sizin için de iyidir. Bu da Google aramasını çok iyi bir fikir haline getirir.

Web sitenize Google arama kutusunu eklemek, arama motorumuzu ziyaretçilerinizin parmaklarının ucuna getirir. Ve aramayı AdSense ile birleştirmek Google’ın reklamveren tabanını sizin için çalışır hale getirir.
Google araması daha fazla trafik demektir.

Dünyanın en büyük arama motoru olarak, Google Amazon, AOL, AT&T Worldnet, EarthLink ve New York Times gibi web’in en popüler sitelerine arama hizmetleri sunar. Her gün parayla arama sonucu satmadığımızı ve tamamen bağımsız arama sonuçlarına ulaştığını bilen milyonlarca kullanıcıya hizmet veriyoruz. Ve Google aramasının sunduğunu daha iyi kullanıcı deneyimi, ziyaretçilerinizin sitenizde daha fazla zaman geçireceği ve tekrar geri geleceği anlamına gelir. Örneğin AOL, Google aramasının arama trafiğini %33 artırdığını ve arama sonuçlarda müşteri memnuniyetini artırdığını belirtiyor.1

Ve arama sonucu sayfaları para demektir.

Google AdSense Google’ın arama teknolojisini, arama sonuç sayfalarına hedeflenmiş metin tabanlı reklam veren binlerce anahtar kelime reklamvereniyle birleştirir. İnsanlar bu reklamları kullanışlı bulur ve tıklar, ve bunu yaptıklarında Google size ödeme yapar.

İşte bu kadar basit ve bu kadar güçlü.
ÖZELLİKLER

Arama sayfalarınızı özelleştirin.

Mümkün olduğunca çabuk başlamak istiyorsanız standart Google arama kutumuzu ve arama sonuçlarımızı kullanabilirsiniz. Fakat sitenize uygun olması için birkaç dakika içinde Google arama kutunuzun görünümünü değiştirebilirsiniz. Logonuzu eklemeniz ve arkaplan, başlık, metin ve adres renklerini değiştirerek arama sonuçlarını sitenize uydurmanız yeterli. Seçebileceğiniz 200’ün üzerinde renk var.

Ziyaretçileriniz web’i ya da sizin sitenizi arasın.

Google aramasıyla, ziyaretçileriniz web siteniz üzerinde web’de arama yapabilirler. Ve sitenizi zaten taramışsak (büyük ihtimalle yapmış olmalıyız), SiteSearch özelliğimiz kendi sitenizde de arama yapmalarına izin verecektir. SafeSearch seçeneğimiz de yetişkinlere yönelik sayfaları arama sonuçlarınızdan çıkarır.

Arama sonuçlarını sizin için barındırıyoruz.
Google sadece arama teknolojisi ve reklam sağlamaz, arama sonuçlarını da barındırır. Böylece sitenizde arama özelliği için yazılıma veya teknik çalışmaya ya da barındırma hizmetine ödeme yapmanız gerekmez. Daha da fazlası, Google sistem yöneticileri arama hizmetinizin günde 24 saat çalışır olması için çabalamaktadır.

Sayfanızın ziyaretcilerinin neler aradığını bulunuz.

Sayfanızı ziyaret eden kişilerin sayfanızda neler aradığını bilmek istermiyidiniz? En çok yapılan sorgular raporu size sayfanızda bulunan, ve Arama için AdSense kutularında yapılan sorguların en yaygın 25ini listeleyip sayfanızı ziyaret eden kişilerin en çok neler aradıklarını belirtir. Bu raporu kullanarak sayfanıza ekleyebileceğiniz yeni konular teşhis, veya en çok aranan bilgileri takip edebilirsiniz.

İstenmeyen reklamları filtreleyin.
Google size uygun filtre setini oluşturmak için filtreleme teknolojisini, editoryal bir ekini ve sizin girişinizi birleştirir:

İnceleme. Google Ağı’ndaki reklamlar sitenizde görünmeden önce insan ve otomatik işlemler birleşimi bir kombinasyonla incelenirler. İnceleme işlemi, reklamın kalitesi ve tüm ziyaretçilere uygunluğu gibi farklı faktörlere göre tamamlanır.
Özelleştirilebilir filtreler. Özel ilişkilerinizin olduğu rakiplerinizin reklamlarını veya engellemek istediğiniz diğer reklamları filtreleyebilirsiniz.
Sonuçlarınızı online takip edin.
Her zaman kolayca güncelleyebileceğiniz web tabanlı bir hesap üzerinden sorgu, tıklama, tıklama oranınızla birlikte AdSense kazançlarınızı da takip edebilirsiniz.

Online olarak başvurmanız çok kolay.
Başvurunuzu inceledikten sonra katılmanızın uygun olup olmadığını size bildireceğiz. Kabul edildikten sonra hesabınıza girin, HTML kodunuzu kopyalayıp web sayfalarınıza yapıştırın. Böylece arama ve hedeflenmiş reklamlar sunmaya başlayacak ve ziyaretçileriniz bir reklamlara her tıkladığında Google size ödeme yapacak.

Arama için Google AdSense hakkında daha fazla bilgi almak ve çevrimiçi başvurmak için www.google.com/adsense adresini ziyaret edin.
Muhteşem içeriğin ödüllerinden yararlanın.

AdSense programına katıldığınızda, hem arama sonuç sayfalarınıza hedeflenmiş reklamlar sunan arama için Google AdSense’e, hem de içerik sayfalarınıza reklamlar sunan içerik için AdSense’e erişim hakkı kazanırsınız. Böylece sadece Google aramasından değil, kendi içeriğinizden de para kazanabilirsiniz. içerik için AdSense hakkında daha fazla bilgi alın.
Google Adsense Müşteri Memnuniyeti

Hiç yorum yok: