Google alternatif e-posta adresleri

Google Hesabınıza alternatif e-posta adresi eklemek için şu adımları izlemeniz yeterlidir:

Google Hesapları ana sayfasında oturum açın.

'E-posta adresleri' bağlantısının yanındaki Düzenle bağlantısını tıklayın.

Alternatif e-posta adresinizi 'Ek bir e-posta adresi ekle' alanına ekleyin.

Kaydet'i tıklayın.

Bir Gmail adresini başka bir Gmail hesabına ekleyemeyeceğinizi aklınızda bulundurun. Ayrıca, bir e-posta adresi başka bir Google Hesabı ile zaten ilişkilendirilmişse, bu adresi hesabınıza bir alternatif e-posta adresi olarak ekleyemezsiniz. Söz konusu e-postayı hesabınıza eklemek istiyorsanız, ya bu hesaptaki e-posta adresini değiştirmeniz ya da söz konusu e-posta adresi ile ilişkilendirilmiş hesabı silmeniz gerekir.

Not: Güvenliğiniz için, Google Hesabınıza başka bir (veya birden fazla) e-posta adresi eklemenizi öneririz. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi unutur veya hesabınıza erişemezseniz, birden fazla e-posta adresine sahip olmanız, hesabınızı geri kazanmayı daha hızlı ve kolay hale getirecektir.

Alternatifler ve Google profilleri:

Google profiliniz varsa, Profili düzenle sayfasının üst bölümünde hesabınızla ilişkilendirilen doğrulanmış e-posta adreslerinizin tümünün alan adlarını görürsünüz. Profilinizde görüntülenmesini istediğiniz alan adlarını seçin (tam e-posta adreslerinizi görüntülemeyeceğimizi aklınızda bulundurun) ve değişikliklerinizi kaydedin.

Google alternatif e-posta adresleri

Hiç yorum yok: