GOOGLE APPS NEDİR

GOOGLE APPS

'Başlangıç' sürecini daha kolay hale getirmek için seçilmiş bir grup etki alanı kayıt kuruluşuyla ortaklık kurduk. Bu özellikler yalnızca ABD İngilizcesi olarak kullanıma sunulmuştur.

Paketimize aşağıdakiler dahildir:

Yılda 10 ABD doları karşılığı etki alanı kaydı
Başladıktan sonra Google Apps denetim masasından etki alanı kayıt kuruluşunuza her zaman ulaşabilirsiniz. Google Apps hizmetlerinizin yapılandırmasını biz üstlendiğimiz için kayıt kuruluşunuzla iletişim kurmanız gerekmeyebilir. Bu durumda etki alanı kaydınızı Google Apps denetim masasında otomatik olarak yenileyebilirsiniz.
Ek ücret ödemeden spam'dan korunmak için özel etki alanı kaydı
Varsayılan ayar olarak kişisel bilgilerinizi WHOIS dizininden gizleyeceğiz. Bu, İnternet kullanıcılarının etki alanı adınızla ilişkili posta adresini ve telefon numarasını arayamayacakları anlamına gelmektedir.
Tam DNS kontrolü ve etki alanı yönetimi
Etki alanınızın DNS ayarlarını yönetebilir ve size ya da kuruluşunuza uygun herhangi bir işlevi özelleştirebilirsiniz.
Ek ücret ödemeden etki alanı kilitleme
Ortaklarımız yetkisiz etki alanı aktarmalarından korunmak için ilave bir güvenlik düzeyi sağlamaktadır.
Google hizmetleri ile çalışmak üzere otomatik olarak yapılandırılır
Google Apps denetim masanızdaki bir hizmeti etkinleştirdiğinizde DNS ayarlarınızı sizin için yapılandıracağız. Örneğin hizmet listenize 'E-posta'yı ekleyebilirsiniz ve etki alanınızdan düzgün olarak e-posta gönderip almanız için MX kayıtlarınızı biz oluştururuz.
Ek ücret ödemeden e-posta, takvim, anlık ileti alışverişi, web sayfaları ve diğer hizmetler.
Hepsi de ek ücret ödemeden! Hizmet listemiz genişlemeye devam ediyor. Kullanıcılarınız ve siz birçok Google hizmetiyle iletişim kurabilecek ve bilgi paylaşımında bulunabileceksiniz.
Google Apps ile etki alanı kaydı Google Checkout tarafından desteklenen ülkelerin tümünde desteklenmektedir. Ücret iadesi yapılmaz.
GOOGLE APPS NEDİR

Hiç yorum yok: