Blogger Şablon Seçme ve Değiştirme

Şablonumu, Blogger'ın sağladığı başka bir şablon ile nasıl değiştirebilirim?
Blogger'da şablonlar arasında geçiş yapmak basittir, hatta çok basittir:

Şablon | Yeni Şablon Seç bölümüne gidin:

Son olarak, turuncu "Şablonu Kaydet" düğmesine tıklayın.

NOT:

Yeni bir şablona geçiş yapmadan önce, mevcut şablonunuzu yedeklemek iyi bir fikirdir (üzerinde değişiklik yaptıysanız). Şablon | HTML'yi Düzenle sekmesine gidin ve şablon kodunu bilgisayarınızda bir metin dosyasına kopyalayıp yapıştırın.

Nereden daha fazla şablon bulabilirim?

Varsayılan olarak Blogger size 30'dan fazla harika görünüşlü, profesyonelce tasarlanmış şablon sunuyor. Bu şablonlardan birini seçmek için Blogger'ın arabirimindeki Şablonlar | Yeni Şablon Seç sekmesine gidin:

Not: Yeni bir şablona geçmeden önce mevcut şablonunuzu (üzerinde değişiklik yaptıysanız) yedeklemenizi öneririz— Şablon | HTML'yi Düzenle sekmesine gidin ve şablon kodunu kopyalayıp bilgisayarınızda bir metin dosyasına yapıştırın.

Listede gezinin ve istediğiniz şablonu seçin.

Ardından, şablonlar kutusunun sağ üst köşesindeki turuncu "Şablonu Kaydet" düğmesine tıklayın.

Varsayılan şablonlarımızda istediğiniz türde bir şablon göremiyorsanız ve kendiniz bir şablon oluşturmak istemiyorsanız hala başka seçenekleriniz var. Birçok üçüncü taraf hizmeti, indirip blogunuzda kullanabileceğiniz şablonlar sağlar. Bir Google araması birçok olasılık getirecektir, ancak başlangıç için aşağıda verilen birkaç bağlantıya göz atabilirsiniz. (Not: Bu üçüncü taraf şablonlarının çoğu yalnızca klasik bir şablon kullanıyorsanız çalışır.)
Blogger Şablon Seçme ve Değiştirme

Hiç yorum yok: