AdSense kodunu nasıl alırım

AdSense kodu, yayıncı hesabınızın içinden oluşturulur. Bu, web sayfalarınızda Google reklamlarını veya bir arama kutusu görüntülemek için sayfalarınıza eklemeniz gereken koddur. Lütfen AdSense kodunuzu oluşturmak için aşağıdaki adımları uygulayın:

https://www.google.com/adsense sayfasından hesabınıza oturum açın

AdSense Kurulumu sekmesini ziyaret edin

Ürününüzü seçin: sitenize reklam yerleştirmek için İçerik için AdSense, sitenize arama kutusu eklemek için Arama için AdSense veya kullanıcıları sitenizdeki ürünlere yönlendirmek için tavsiyeler.

Biçim ve renk seçmek için açıklamalı kurulumu uygulayın. Kanallar ve alternatif reklamlar da dahil olmak üzere siteniz için geçerli olabilecek başka ek seçenekler belirleyebilirsiniz

İçerik için AdSense reklam birimi oluşturuyorsanız ileride ayarlarını güncellemek istediğiniz zaman kolayca bulabilmek için reklam biriminize bir ad verin. (Bu özellik Arama için AdSense veya tavsiyeler için henüz kullanılamıyor.)

Kodunuz, seçimleriniz doğrultusunda Reklam kodunuz penceresinde oluşturulacaktır.

Bu kodu kopyalayıp, Google reklamlarını veya Arama için AdSense kutusunu görüntülemek istediğiniz web sayfalarının kaynak koduna yapıştırın. Kodu sayfanıza ekleme konusunda genel yönergeler için bkz. AdSense kodunu siteme nasıl eklerim?.

Kodu, birden çok web editörü kullanarak ekleme konusunda destek bilgisi sağlayan Kod Uygulama Kılavuzumuzu da inceleyebilirsiniz.

Bu işlem doğru bir şekilde uygulandığında Google reklamları veya bir arama kutusu hemen görüntülenecektir. Başlangıçta reklamlar size herhangi bir kazanç sağlamayan, genel hizmet reklamları olabilir. Ancak, tarayıcılarımız sayfanızı ziyaret ettikten sonra içerik hedefli reklamlar görünmeye başlar.

AdSense kodunu nasıl alırım

Hiç yorum yok: