Sitenizi Google Ekleyin İndekslensin

İnternet üzerindeki yerinizi bizimle paylaşın.

Web'i her taradığımızda dizinimize yeni siteler ekler ve mevcut siteleri güncelleriz. Ayrıca sizi URL'nizi buraya göndermeye davet ederiz. Gönderilen URL'lerin tümünü dizinimize eklemeyiz ve bu URL'lerin görünüp görünmeyeceği veya ne zaman görüneceği konusunda tahminde bulunmaz, herhangi bir güvence vermeyiz.

Lütfen http:// öneki dahil olmak üzere URL'nizin tamamını girin. Örneğin: http://www.google.com.tr/. Ayrıca, sayfanızın içeriğini anlatan açıklamalar veya anahtar kelimeler de ekleyebilirsiniz. Bu tür açıklamalar veya anahtar kelimeler yalnızca bilgi amaçlıdır ve sayfanızın Google tarafından nasıl dizine eklendiğini veya kullanıldığını etkilemez.

Lütfen dikkat: Bir barındırıcının en üst düzeydeki sayfası gerekir yalnızca; bütün sayfaları tek tek eklemeniz gerekmez. Tarayıcımız Googlebot geri kalan sayfaları bulabilir. Google, dizinini düzenli olarak güncellediğinden güncellenmiş veya geçerliliğini yitirmiş bağlantıların tekrar gönderilmesi gerekmez. Sonraki taramamızda dizinimizin tamamını güncellediğimizde ölü bağlantılar dizinimizden 'silinir'.

URL'nizi Google'a Ekleyin.
URL...
AÇIKLAMALAR:
Sitenizi Google'a Ekleyin İndekslensin

Hiç yorum yok: