Göbek Eriten İçecekler

Bu yazımızda size göbek yağlarından kurtulmak isteyenlerin ne tür içecekleri tercih etmesi gerektiginden bahsetmek istiyoruz. Bildiginiz gibi günümüzde o kadar çok içecek varki, bunlar hepimizi adeta birer susuzluk makinasına çevirmekte, bu anlamda neler içtigimize dikkat etmezsek malesef göbegimiz büyümeye devam edecektir. İşte mutlaka ve mutlaka uzak durulması gereken içecekler, tabi bu uzak durma süresi göbek yağınızı eritene kadar olmalı, sonrasında kaldıgınız yerden içmeye devam edebiliceksiniz, tığ gibi ince bir göbek ve belle. 

ilk düşmanımız kola, asitli içecekler, tüm hazır satılan meyve suları, yüksek şekerli tüm içecekler, bira, alkol, gazozlar ve şekerli tatlı sodalar, meyveli sodalar. Bunlar sadece kalori ve göbek demektedir. 


Peki neler içmelisiniz, neler göbek eritmeye iyi gelir, bunlar şöyledir: ılık su ( sizi tok tutar), soguk su, şekersiz yeşil çay, meyve çayları, siyah çay, az şekerli kahveler, az yaglı ve ya yagsız süt, dogal ayran (hazır, yogurt gibi koyu olanlar degil), karpuz, kavun, portakal suyu gibi sıkılmış sular. Bunları ne kadar çok tüketmeye alışırsanı göbeginiz o kadar hızlı düşecektir. Dogal olursanız, dogada sizle beraber olur ve göbeginiz dogal halini alır.

Hiç yorum yok: